Proteklih pedeset dana novog načina rada u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" zbrinute su na stotine pacijenata i pružene hiljade usluga. Ova zdravstvena ustanova u jeku aktuelne pandemije je širom otvorila vrata za sve pacijente i maksimalnim angažmanom osoblja uspjela odgovoriti zahtjevima ogromnog broja pacijenata.

Prof. dr Ismet Gavrankapetanović, v.d. direktora Opće bolnice, je izjavio da u svojoj 32-godišnjoj praksi nije vidio ovoliko zapuštenih pacijenata ,koji su trpjeli zbog zatvaranja zdravstvenih ustanova .On lično i ostalo osoblje je uložilo ogroman napor da se stanje popravi i da se pacijentima pruži adkvatna usluga i rezultati nisu izostali. U odnosu na raniji period broj pruženih usluga je mnogostruko povećan. Naravno, s povećanjem broja pruženih usluga, značajno su povećani i svi troškovi Opće bolnice.
Direktor Gavrankapetanović je čestitao uposlenicima Opće bolnice na postignutom rezultatu te je izrazio nadu da će i nadležne institucije adekvatno finansijski pratiti drastično povećan obim pružanja zdravstvenih usluga.
U nastavku pogledajte grafički prikaz pružanja medicinskih usluga u Općoj bolnici "Prim.dr. Abdulah Nakaš" Sarajevo:

 

DijaG 2020 1

DijaG 2020 2

DijaG 2020 3

Misija i vizija

Misija

JU OBS

AKREDITACIJA AKAZ 2024 200

CERTIFIKAT AKAZ 2024 200

Nove usluge

 0000 OBS naslovna

kabineti kardio pulmo

 

AKAZ WEB 2014

PRIJAVITE KORUPCIJU

STOP KORUPCIJI

KURS ANESTEZIJE

Plakat SAF XVI