fizk 2020

Korisnici usluga Opće bolnice „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ cijene napore koje ulaže osoblje ove ustanove kako bi na adekvatan način zbrinulo sve one kojima je medicinska pomoć potrebna. Posljednjih mjeseci u ovoj zdravstvenoj ustanovi uspješno je pregledano i operisano na hiljade pacijenata. Mnogi pacijenti nam pišu i hvale rad uposlenika a jedno zapažanje prenosimo u nastavku, bez ikakvih korekcija.

 

From: Alibegic, Enisa [mailto:E****.A*****@*****ren.org]
Sent: Friday, October 2, 2020 1:39 PM
To: Info <Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.;
Cc: Svjetlana Đozić <Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.;
Subject: PISMO POHVALE - ZAHVALE za Odjeljenja za fizikalnu medicinu I rehabilitaciju
Importance: High

Postovani,

Osjecam iskrenu potrebu da pohvalim cijeli tim odjeljenja za fizikalnu medicinu I rehabilitaciju (I sprat), a prvenstveno prim. dr. Svjetlanu Djozic I fizioterapeuta Mirsada Basica kao i mog prvog terapeuta Rusmira Burekovica.

Moja operacija koju je izuzetno dobro obavio veliki strucnjak, prof. Gavrankapetanovic se desila u mjesecu martu (TEP lijevog kuka), zbog Covid19 virusa sam pustena kuci 8. dan I tek imala priliku za rehabilitacijom tokom mjeseca maja I juna kada me je strucno, profesionalno I humano medicinsko osoblje pomenutog odjela diglo na noge, ali bukvalno. Osoblje koje radi na ovom odjelu ne posjeduje samo strucnost iz oblasti fizikalne medicine vec I iz oblasti psihologije I pruza usluge psiho-fizikalne terapije I to je zaista rijestkost. Prof. dr. Djozic me je detaljno informisala o mom stanju, pojasnila ocekivanja, rezultate, poteskoce I maksimalno se potrudila da moj oporavak usmjeri na pravi nacin I zaista cijenim nacin I detalje o kojima sam informisana. Istakla bih da je moj slucaj malo kompleksniji I nije bas bilo jednostavno postici ovako dobre rezultate.

Zaista je osvjezenje da postoje ovakvi strucnjaci I prije svega humanisti I ja sam zivi svjedok da pacijent moze dobiti pravu uslugu na pravi nacin bez ikakve stele ili potpomoci sa strane.

VELIKO BRAVO I NEIZMJERNO HVALA!

Molim prim. dr. Djozic da prenese moju zahvalu svima u divnom, veselom, ali disciplinovanom timu u kojem se zna red, a posebno Rusmiru Burekovicu za prve korake I trud tokom mog lezanja na odjelu Ortopedije u mjesecu martu, I Mirsadu Basicu za trud, strucnost I humanist prilikom mojih terapija u kinezi sali odjela na prvom spratu. Taj covjek je veliki strucnjak, posvecen svom poslu, voli svoj posao I svim pacijentima pristupa na isti nacin, humano-profesionalni nacin.

Ja sam se na ovom odjelu osjecala kao na nekom svom terenu sa bliskim osobama. Ovaj odjel zasluzuje sve pohvale! I ponovicu sve sto sam navela je od srca I moj licni dozivljaj tokom mojih terapija bez da sam ikog prethodno poznavala I da me je neko tu “ubacio”. Sve se odvijalo na regularan nacin.

Ja sam popunila obrazac predvidjen za pohvale u mjesecu junu I ubacila u predvidjeni sanducic (nadam se da je do sada doslo do rukovodstva bolnice), a I danas sam isto ucinila.

 

Humanost nije izumrla u nasem gradu, HVALA VAM, dobri ljudi! Ponona sam.

 

Enisa Alibegic

Sarajevo

Bravo

Misija i vizija

Misija

JU OBS

AKREDITACIJA AKAZ 2024 200

CERTIFIKAT AKAZ 2024 200

Nove usluge

 0000 OBS naslovna

 

AKAZ WEB 2014

PRIJAVITE KORUPCIJU

STOP KORUPCIJI

KURS ANESTEZIJE

Plakat SAF XVI